Tulisan jawa lucu yang di bagikan ke Grup Whatsapp WA

Ads By Google

Tulisan jawa lucu yang di bagikan ke Grup Whatsapp WA – ini informasi buat yang sedang mencari tulisan jawa lucu untuk dibagikan ke grup WA sehingga terasa. Namanya Grup Whatsapp WA sering sekali ditemukan tulisan lucu terutama tulisan jawa lucu. Banyak pengguna WA mencari tulisan lucu, humor lucu, kata-kata gokil, dan kata lucu yang singkat untuk di bagikan ke grup WA. Berikut tulisan jawa lucu yang dapat di bagikan ke grup WA :

Gambar Lucu Bahasa Jawa – IKI Uripku Piye Uripmu

Gambar Lucu Bahasa Jawa

Simak kumpulan tulisan jawa berikut :

Tulisan jawa lucu yang di bagikan ke Grup WA

  • Wong nek diapiki mesti bakal mbales ngapiki, nek wes diapiki tapi malah nglarani mungki udu wong.
  • Mentri sing ngurusi jomblo ora ana kiye?? Padahal kuwe devisa negara sing melimpah sing kudu dilindungi.
  • Motormu nek ora tau ana sing mbonceng, dimodif kaya motogp bae..
  • Rumangsamu dadi wong ayu koyo aku, iku penak ? Yo penak, yen entok bojo ganteng tur sugeh.
  • Lek bojomu wis budal kerjo bbm’o aku, aku tak liwat pawon.
  • Ayo kerjo ! Penak ora penak yo penak no wae wong jenenge golek duwit.
  • Tugasmu dudu dadi wong apik soko wong liyo, tugasmu yaiku dadi wong apik soko dino wingi.
  • Aku kon ngerteni kowe terus, rumangsamu aku cctv opo ?.
  • Becik ketitik olo ketoro, dadi wong ojo neko – neko karo wong liyo.
  • Nek apa apane gampang, menungsa ora tau sinau.
  • Nerima apa anane kuwe aja mung neng lambe.
  • Urip iku : ngopi, mangan, terus udu karo ngeden.
  • Sandalku karo sandalmu iso jejer wae atiku wes bungah, opo meneh aku dirangkul karo diambung.
  • Hubungan lanang karo wadon kuwe dijenengi workshop. Sing lanang tugas nyambut gawe (work), sing wadon belanja (shop).
  • Enek masjid mung disawang al-qur’an digawe pajangan jare ngaku islam nangeng ora tau sembahyang.
  • Jenenge wong urip ya mesti ana masalah, wong wis ora urip bae masalahe cokan urung rampung.
  • Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.
  • Sing apik raine lan apik atine kuwe ana. Ana sing duwe.
  • Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.
  • Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat. Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa.
  • Sak umpomo koe mangkat kerjono telat trus ditakono bos knopo telat ? Jawab wae lakon tekone keri.
  • Koe ki uwong opo kalkulator ko ra tau gelem salah !!.
  • Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.
  • Gantenge secukupe bae lah, kelewihen mbok malik dadi srigala.
  • Dino senen rumangsamu penak ? Yo penak yen pas gajian.
  • Jum’atan sek ben ngganteng ?? Mbok piki mesjid iku salon po piye.
  • Bukane ora duwe pacar, mung lagi ora kepengin pacaran bae.
  • Aku ditakoni bojoku kenek opo nulise awalane mesti gede, tak jawab wae yo ngunu iku.
  • Otot kawat balung wesi kerjo sing semangat golek rejeki.
  • Jere sih, nyong kuwe ganteng. Tapi sayang jarang warase. | lah, genah gemblunge kuwe sing marai ganteng.. #bangga
  • Sing duwe pacar bae kudu sabar arep ketemu pacare. Apamaning sing ora duwe pacar
  • Sugeng enjing.. Esuk esuk aja galau mbok cepet tua
  • Jomblo kuwe kudu kreatif, senajan ora duwe pacar tetep bisa malem mingguan. #karopacarewong
  • Wong menang iku wong sing bisa ngasorake priyanggane dhewe.
  • Tenang bae, kabeh mau ana wektune. Tapi ya mbuh kapan.
  • Tresna kuwe dibuktikna, ora mung di ucapna.
  • Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.
  • Urusi disit uripmu sing bener, tembe ngurusi wong lia.
  • Wis jam semene bae nyong esih mikirna koe, kurang apa maning jajal, kurang apa??
  • Wong wadon nek lagi mutung kuwe pelampiasane meng panganan. Mangane akeh, lemu ora urusan.
  • Okeh cewek suale ngisor dengkul jare lak gag ngono ora gaul trae zaman iki zaman edan lak gag melu edan ora keduman.
  • Ojo lali sholat dan zakat soale dunyo iki meh kiamat okeh menungso podo sambat.

Indonesia yang terbentuk dari keaneragaman oleh banyak hal yang memang dari sononya beragam yang luar biasa. Orang Indonesia dengan berbagai suku, jawa bugis, sumatra, bali, kalimantan, maluku, papua, aceh, memang luar biasa dan memiliki banyak bahasa. Keanekagaraman ini bukan untuk di buat konflik, karena banyak hal lucu yang dapat dijadikan sebagai hiburan. Seperti

Cerita lucu anak menggunakan logat bugis makassar,

adapula sebuah klakar yaitu

 Kata kata kelakar wong palembang.

Semuanya itu menjadi kekayaan budaya yang dimiliki. Dan jangan lupa hal lucu juga banyak ditemukan di daerah manado dengan gorontalo.

Check Also

30+ Status Wa Bagus

Anda sedang lagi tidak semangat dan mau membaca kata-kata lucu? Sedang mencari bahan lawakan untuk ...

Gambar Lucu Jawa Bikin Ngakak #Terbaru

Gambar merupakan gambar lucu jawa bikin ngakak yang dikumpulkan dari berbagai sumber. Tulisan Lucu adalah ...